• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • Slide5.jpg
  • Slide6.jpg

Indoor skibaan leverancier

Alpine1

Indoor skibanen bieden vele mogelijkheden voor u en uw klanten. Uw bezoekers kunnen zich op een perfecte manier voorbereiden op de wintersport.

Door de constante afdaling die onze indoor skibanen bieden, beleven uw klanten een levensechte ski-ervaring.

Indoor skiën kan natuurlijk op vele manieren: echter één van de vele voordelen van onze indoor skipiste is de relatief lage investering en lagere exploitatiekosten.

 

Compacte indoor skibaan

Onze skibanen kenmerken zich door hun compacte afmetingen. Op circa 6 bij 10 meter kunt u al een skibaan kwijt. Alle indoor ski oplossingen die wij leveren zijn voorzien van ons eersteklas Pole Snow ski gras. Met ons skigras wordt een nog echtere sneeuwbeleving geboden.

 

Niet alleen voor skischolen

De rolbanen zijn niet alleen geschikt voor skischolen, maar ook voor bijvoorbeeld grote sportcentra. Tevens zijn ze zeer goed in te zetten als attractie. Met name de Alpine Disc Slope is een geweldige attractie voor kinderen om oneindig te tuben. 

 

Meerdere indoor skibaan mogelijkheden

Wij leveren 2 type indoor skibanen:

  • Alpine Revolving Slope: de rolbaan die het mogelijk maakt om oneindige afdalingen te maken, terwijl de instructeur van dichtbij aanwijzingen kan geven. Deze is nu ook mobiel leverbaar! 
  • Alpine Disc Slope: de schotelpiste waarbij niet alleen een oneindige afdaling nagebootst wordt, maar er ook een voorwaartse beweging gemaakt wordt omdat de schotelpiste een kantelbeweging maakt. 

Vraag informatie aan

Wilt u meer weten over de indoor skibanen die wij leveren, neem dan contact met ons op.

Infographics

Weten hoe onze banen werken? Download onze infographics:

Alpine Revolving Slope

Alpine Disc Slope